do 13 aug 2020

Site map

Verantwoording

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door Gerhard Schut voor de Dutch League organisatie. De inhoud van deze site is met zorg samengesteld. De ontwerper en de Dutch League organisatie aanvaarden geen verantwoording voor onjuistheden in de inhoud. Mocht je desondanks deze toch aantreffen, dan wordt je vriendelijk verzocht om ze aan ons door te geven door middel van het kontaktformulier.

Auteursrecht

Op de inhoud van deze site rust auteursrecht. Niets van deze site mag worden overgenomen, verveelvoudigd of verspreid zonder toestemming van de Dutch League organisatie. Indien je gebruik wil maken van informatie op deze site, gelieve kontakt met ons op te nemen.

Privacy

Deze website kan gebruik maken van cookies, maar deze gegevens blijven lokaal. Verder worden er geen gegevens bijgehouden of doorgegeven naar derden.

Browsercompatibiliteit

Deze site maakt gebruik van Cascaded Style Sheets (CSS) en is getest met de laatste versies van Firefox en Internet Explorer. Andere browsers zijn niet getest. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Javascript onder andere om email adressen te beschermen tegen robots die site scannen om email adressen te verzamelen.

De laatste versie van Firefox is hieronder te vinden. Documenten van het formaat .PDF zijn te bekijken met AdobeŽ AcrobatReaderŽ. Documenten van het formaat .DOC of .XLS zijn te bekijken met OpenOffice. Door op de logo's hieronder te klikken, kunt het betreffende programma gratis downloaden.

Get Firefox!   Get Acrobat Reader Get OpenOffice

naar boven