zo 17 jan 2021

Inschrijven

Om deel te kunnen nemen aan een wedstrijd dien je je team natuurlijk wel eerst in te schrijven. Hieronder vind je informatie hoe je dat kunt doen.

Dutch League

Inschrijven voor de Dutch League wedstrijd doe je door een inschrijfformulier op te sturen en het inschrijfgeld per evenement te voldoen. Voor de wedstrijd schrijf je je in als team. Het inschrijfgeld bedraagt € 75 per team. Het inschrijfformulier is een Excel-bestand waarin je gegevens van jouw team kunt invullen en kunt aangeven in welke klasse je mee wilt doen. Het inschrijfformulier kun je via de contactpagina opvragen of door een mail te sturen naar "info" at "dutchleague.nl".

De inschrijftermijn sluit op 2 weken voor aanvang van de wedstrijd. Mocht je nog vragen hebben over de inschrijving, neem dan kontakt op met de Dutch League organisatie.

Tomscat Trophy en NKP

Inschrijven voor de Tomscat Trophy en het NKP gaat via je de betreffende organisatoren en dus niet via de Dutch League. Wel houden we de scores van deze wedstrijden bij op deze site.

ESL Finale

De Dutch League organisatie bepaalt na de laatste wedstrijd in Nederland (meestal de NKP) aan de hand van de rangschikking in leaguepunten, wie er vanuit Nederland mee mogen doen met de ESL Finals. Dit houdt in dat normaliter de eerste drie teams per klasse uitgenodigd worden. Echter, het kan gebeuren dat er meer teams uitgezonden mogen worden of dat er teams zijn die niet mee kunnen of willen doen. In deze gevallen kunnen andere teams ook deelnemen. Houd hier dus rekening mee.

Op de uitslagpagina van de betreffende wedstrijd kun je kort voor aanvang al zien welke teams zich hebben ingeschreven.